Hvem er vi på gården?

 
Gården  drives som et traditionelt landbrug, multifunktionelt økologisk landbrug med kødkvæg, får, høns og udlejning. Vores privatejede firma bærer navnet "Det Længste Strå". Som de fleste andre husmænd, så har vi arbejde ved siden af landbrug, men vi forsøger at få så megen indkomst fra gården, så vi kan undgå, at vi skal meget og længe hjemmefra. Vi er med i Dansk Familielandbrug, som er med til at kæmpe for små,- og mellemstore landbrugs muligheder og i Økologisk Landsforening, som arbejder for mere økologi i verden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anton
Michael Svane
Miljøplanlægger (cand.techn.soc) og Ph.D. Projektmedarbejder på Aalborg Universitet/Sydhavnen og næstformand i Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer.
 
Birgitte Ravn Olesen
Kommunikationsuddannet (cand.comm) og Ph.D.
Lektor i kommunikation på RUC.
Oskar Svane Olesen
I snedker-/tømrerlærer, på vej til Norge for at tage økologisk landbrugsuddannelse med fokus på multifunktionalitet (flyttede til København for længe siden, men kommer gerne hjem og høster frugt, sejler kano og nyder freden)
Anton Svane Olesen
Bachelor i Teknoantropologi.
Bor og arbejder aktuelt i Melbourne, Australien, hvor kærligheden kalder.
Anine Svane Olesen
Studerer på Designskolen i Kolding med fokus på tekstilt design (flyttede til Kolding for længe siden, men kommer gerne på weekend, hvor det rolige landliv nydes i fulde drag)
Visionerne

Visionen for Det Længste Strå er gradvis at øge produktionen, forarbejdningen og salget af egne produkter. Vi ønsker at kombinere denne råvareproduktion med salg og formidling af oplevelser af natur og landbrug samt produktion af viden. Denne vision skal udvikle sig i en bæredygtig balance mellem natur, mennesker og økonomi. Klimaet må ikke lide overlast, så ressourcebesparelser, energieffektivitet og ny teknologi er naturlige fokuspunkter.

 
 
 
 
Til forsiden
Sitemap - oversigtskort
Udskriv